Busy, busy, busy...

Min mening om amning…

Uha altså! Hvis der er noget som kan sætte mit pis i kog, så er det altså mennesker som har et åbenlyst problem med kvinder der ammer offentligt!!

Jeg faldt over en video på Facebook her idag, som endnu engang ribbede op i mine følelser i forhold til emnet. (Du kan se den her). Jeg har simpelthen så svært ved at se, hvad disse menneskers problem bunder i!? Det er noget af det mest naturlige der findes, så hvorfor alt det hate? Jeg synes mødre er mega fantastiske og jeg synes at de skal respekteres for alt det de gør og alt det de ofrer for deres børn, for det er fandme sejt! At kalde en ammende kvinde for “klam” eller andre nedladende ting, er simpelthen noget af det laveste jeg kan forestille mig! Disse mennesker tænker ikke over, at de engang selv var små sultne babyer, og jeg tror nu nok at de den dag idag (hvis de ellers tænkte over det) er glade for at deres mødre lyttede til deres behov og gav dem mad! Hvis et barn er sultent, er det da fuldstændig irrelevant hvor det får mad henne – om det er derhjemme, på en café, i et storcenter..Og hvis synet af det generer så meget, så vend dig dog om og lad være med at kigge!! Det er vel for fanden da heller ikke noget, man ikke har set før!?? Kan ikke lade være med at tænke over hvor forpulet hyklerisk det er, at langt de fleste mænd glor på bryster online dagligt og nærmest tigger om at få lov til at se på eller røre ved et par bryster, og når de så endelig ser et par er det lige pludselig “klamt”! Hvorfor? Fordi der er en baby ved siden af? Jeg forstår det simpelthen ikke…

Vi har alle sammen en mor, som har passet på os og ammet os til vores egen fordel. Måske en kone eller kæreste, som er så fantastisk at hun giver liv og næring til dit barn! Så lad os hylde disse kvinder for alt hvad de giver i stedet for at snakke så nedladende om dem! For vi var der selv engang, små og dybt afhængige af alt det som en kvinde er i stand til at give!

Jeg vil bare sige en ting…hvis mine bryster skal hyldes (og andre modellers for den sags skyld) så skal mødres fandme også!!

 

Hvad er din mening om amning offentligt? Og hvorfor?

breastfeeding3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy, busy, busy...