Det skal jeg have på til Paradise Hotel forpremieren..

Mine bedste skønhedstips #1

Lige om hjørnet venter der mig en masse spændende ting karrieremæssigt, hvor det er super vigtigt at jeg ser helt skarp ud, ( heriblandt forpremieren på Paradise Hotel sæson 12 i næste uge!! Håber I glæder jer lige så meget som jeg gør! 😉 ) og derfor gør jeg for tiden en ekstra indsats for at pleje mig selv og min krop ekstra godt!

Nogle ting skal man selvfølgelig ha’ hjælp til, som da den skønne og super dygtige frisør (som desuden også er med i den kommende sæson af Paradise Hotel) Tilla Milde fra Klippestuen Z hjalp mig med at få min hårfarve lidt lysere! Og den dygtige Pernille Johansen som skal stå for mine extensions i næste uge, så jeg kan blive helt klar inden premieren!

Men der er faktisk også en del ting man selv kan gøre for at blive super læks, ganske hurtigt, naturligt og nemt med ingredienser som du med garanti har derhjemme eller nemt kan skaffe og som gør underværker for både hud og hår! Det er alle opskrifter som jeg ofte selv benytter og som jeg løbende vil dele med jer skønne læsere! 😉

Lad os starte med en af mine absolutte favoritter: Tea Tree Oil!

Tea Tree Oil er særligt god hvis man lider af uren hud, da den har en bakteriehæmmende funktion, og så er den sågar helt naturlig! Den helt klassiske Tea Tree Oil kan købes som dråber i en lille flaske, ofte af 30 ml, da det ikke er nødvendigt at bruge det i voldsomt store mængder. Den kan købes her.

Efterhånden som jeg har fået større kendskab til Tea Tree Oil, har jeg opdaget flere forskellige måder at bruge det på:

 • Dampbad til ansigtet

  Hvis man virkelig vil rense huden i dybden, er det en rigtig god idé at give ansigtet et dampbad engang imellem, og netop her kan man tilsætte Tea Tree Oil for en ekstra rensende effekt. Fremgangsmåden er simpel; man renser ansigtet i almindelig ansigtsrens, fylder en balje eller stor skål op med kogende vand, drypper 5-10 dråber Tea Tree Oil i vandet og lægger sig så ellers med fjæset mod vandet og med et håndklæde over hovedet, så dampen ikke fiser væk! Det er virkelig noget der renser porene!

  16590701 Dampbad

 

 • Bumse breakouts!!

  Vi kender dem allesammen! Det er lige op over og lige før man skal et eller andet vigtigt – en fest, en date, en ferie – og så får man fandeme fisme den største og klammeste bums og der er ikke grænser for hvad man vil gøre for at slippe af med lortet – hurtigst muligt! Og her er Tea Tree Oil faktisk også et sandt mirakel middel! Lidt Tea Tree Oil påføres på enten et stykke vat eller en vatpind og smøres på bumsen! Dette gentages flere gange dagligt indtil bumsen forsvinder.

  Treat Acne At Home

 

 • Tea Tree Oil produkter

  Jeps, der findes også cremer, sæber, shampoo osv. baseret på Tea Tree Oil! Jeg har selv kæmpe stor glæde af særligt 2 produkter, en dagcreme og en form for skin tonic, som jeg fandt af mærket TeeProSyn i en butik i Tyskland. De kan købes her. Og kommer man ikke lige forbi Tyskland, jamen så har Matas også et bredt udvalg af Tea Tree Oil produkter fra mærket Australian Body Care, som kan købes her.

  teetee1tee2

  Jeg håber at I får li’så meget glæde af dette tip som jeg har, og at I har lyst til at læse om endnu flere af mine allerbedste skønhedstips! :-*

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal jeg have på til Paradise Hotel forpremieren..