Hej Verden!

Mit første blogindlæg!

Hej alle i skønne mennesker og hjerteligt velkommen til min blog!!

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme igang!

Jeg vil på bloggen skrive om min hverdag, mit arbejde som model og alle de spændende nye projekter som jeg hele tiden har gang i, mine rejser, mine erfaringer og meninger om alt mellem himmel og jord. Desuden vil jeg hjertens gerne dele ud af mine tips og tricks om skønhed, mode og lækker mad!

Jeg håber I har lyst til at følge med mig rundt i mit skøre liv, hvor der altid er fart over feltet! 😉

 

1

  • Christina

    Tillykke med din blog. Jeg glæder mig til at følge dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!