Min mening om amning...

Det skal jeg have på til Paradise Hotel forpremieren..

Idag har været en sindssygt travl dag for mit vedkommende, og nu har jeg endelig fundet dynerne og og skal hygge med Netflix’n’chill 😉

Min dag startede med et besøg af Ugeavisen Odense til en snak om mit liv og karriere som model og min nyopstartede blog. Derefter skulle der laves billeder og videomateriale til artiklen.

Desuden har dagen budt på dress fitting hos den skønne Heidi Jeppesen. Jeg har fået lov at låne den smukkeste kjole af hende, som jeg skal bære til forpremieren på Paradise Hotel her den 3. marts! Jeg gik i skole med Heidi i sin tid, og hun er nok det mest kreative og talentfulde menneske jeg kender! Hun bager de smukkeste og mest velsmagende kager og så er hun ualmindeligt dygtig til at designe og sy tøj! Og jeg kan love jer, at det ikke er sidste gang jeg kommer til at bære en af Heidis kjoler til en event. Hendes stil er helt unik og det elsker jeg!! Hun er et helt fantastisk og interessant menneske, som selv blogger. I kan følge hendes blog her. Helt sikkert et besøg værd!

IMG_7667

10290643_10153424845846002_5740200449421346658_n

IMG_7687

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om amning...